Ξεκινά η Ενισχυτική Διδασκαλία στα Γυμνάσια


Αρχίζουν την Τετάρτη τα μαθήματα - Οι επιλεγέντες εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Δ.Δ.Ε. την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου - Εκδόθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας 



 Ως ημερομηνία έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας ορίστηκε η Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με εξαίρεση των Δ.Δ.Ε. οι οποίες αργούσαν τη 12η Δεκεμβρίου, για τις οποίες ως ημερομηνία έναρξης ορίζεται η ερχόμενη  Πέμπτη.

Η Ενισχυτική Διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων, δηλαδή 31 Μαΐου 2018.

Οι επιλεγέντες υποψήφιοι, αφού ενημερωθούν για την σειρά κατάταξής τους από τον αναρτημένο πίνακα οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Δ.Δ.Ε. μόνο την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου , ώρα 09.00, με σκοπό να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ (επισυναπτόμενη δήλωση τοποθέτησης). Σε περίπτωση που κάποιες Δ.Δ.Ε. αργούν λόγω τοπικής εορτής, οι επιλεγέντες υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιαστούν την επόμενη μέρα, Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 09:00.

Η σειρά πρόσληψης των υποψηφίων διδασκόντων για την Ενισχυτική Διδασκαλία, ανά ειδικότητα και η τοποθέτηση τους ανά ΣΚΑΕ ή ομάδα ΣΚΑΕ θα καθορίζεται βάσει της σειράς κατάταξης τους στους οικείους ενιαίους πίνακες και σύμφωνα με τους όρους της με αρ. πρωτ. 167152/Δ2/06-10-2017 Υ.Α. (Β ́ 3638). Δηλαδή, ο υποψήφιος διδάσκων ο οποίος είναι πρώτος στον Πίνακα κατάταξης επιλέγει πρώτος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί από την αντίστοιχη Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

Η μη παρουσίαση ενός επιλεγέντα υποψηφίου σε μία Δ.Δ.Ε. ή η παραίτησή του μετά την υπογραφή της σύμβασης δεν επιφέρει ποινή σχετικά με τη θέση του στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών.

 protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης