Τα ονόματα των εκλεγέντων στο Επιμελητήριο


Ψήφισαν συνολικά 832 μέλη του Επιμελητηρίου

Όπως είναι γνωστό, πρώτος αναδείχτηκε ο συνδυασμός «Μαζί για το Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κολιό με ποσοστό 42,28% και 9 έδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο συνδυασμός «Επιχειρούμε Μαζί» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Γκολομάζο με ποσοστό 33% και 7 έδρες και τρίτος ο συνδυασμός «Επιμελητηριακή αλλαγή» με επικεφαλής τον Δημήτρη Χουλιάρα ποσοστό 24,72% και 5 έδρες, 





 Εκλέχθηκαν:

Από τον συνδυασμό «Μαζί για το Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Χρήστο Κολιό, εκλέχτηκαν οι: Γεώργιος Αρχιμανδρίτης, Κώστας Γαλήνας, Απόστολος Κεφάλας, Βασιλική Λέτσιου, Γεώργιος Σούλης, Γεώργιος Τσελίγκας, Νίκος Χρηστίδης, Φώτιος Φώτης και Κώστας Σακκάς μετά από κλήρωση.

Από τον συνδυασμό «Επιχειρούμε Μαζί» με επικεφαλής τον Γιάννη Γκολομάζο, εκλέχτηκαν οι: Φίλιππος Λιάκος, Δημήτριος Τρομπούκης, Κώστας Μπανιάς, Αναστάσιος Παππάς, Κωνσταντίνος Τζαδήμας, Δημήτριος Κοσσυβάκης και Βασίλειος Μαγκούτης.

Από τον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Αλλαγή» με επικεφαλής τον Δημήτρη Χουλιάρα, εκλέχτηκαν: Δημήτρης Κούτσικος, Κωνσταντίνος Βούλγαρης, Γεωργία Κωστούλα, Απόστολος Πλατσούκας και Μαρία Παπαβασιλείου μετά από κλήρωση.

Διευκρινίζεται ότι από τον κάθε συνδυασμό θα εξαιρεθεί ένας προκειμένου τη θέση τους να πάρουν οι επικεφαλής, ούτως ώστε να σχηματιστεί το 21μελες ΔΣ.

 taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης