Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το «Χαμόγελο του παιδιού»


Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, η αίθουσα εκδηλώσεων του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» γέμισε μελωδίες, χαμόγελα και αγάπη. 



Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας θέλοντας να συμβάλουν στο έργο που επιτελεί ο φιλανθρωπικός Οργανισμός «Χαμόγελο του παιδιού» διοργάνωσαν μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και έκαναν πράξη τη βαθιά πεποίθηση της σχολικής μας κοινότητας ότι η Τέχνη πρέπει πάντα να βρίσκεται στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου παρουσίασαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα σε ενορχήστρωση και υπό τη διεύθυνση της κ. Ευρυδίκης Κανελλοπούλου, εκπαιδευτικού του σχολείου. Στη διδασκαλία του μουσικού συνόλου συνεργάστηκε η κ. Ιφιγένεια Ανδρέου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης μουσικό σύνολο μαθητών της Α΄ και Β΄ Λυκείου παρουσίασε jazz μελωδίες σε ενορχήστρωση και υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Ντέμσια, εκπαιδευτικού του σχολείου. Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, που μέσα από την όμορφη προσπάθειά τους ανέδειξαν το πνεύμα των Χριστουγέννων, την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά αγάπης και φροντίδας προς όλους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο χρέος όλων μας απέναντι στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας, κ. Γεωργογιάννης Ιωάννης ο οποίος επεσήμανε το πολύ σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Ιορδάνης Τσομπανάκης, υπεύθυνος του Οργανισμού στην Κέρκυρα, αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία και τους στενούς δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί με τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ενίσχυσαν έμπρακτα το bazaar του Οργανισμού και το Μ/Φ Σύλλογο Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», για τη φιλοξενία στην αίθουσά του.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης