Ο Δήμος Αρταίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης


- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Δήμος Αρταίων θέλοντας να υποστηρίξει τους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, απευθύνει σε όλους τους δημότες κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης.




Συγκεντρώνουμε τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση (κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, γάλα εβαπορέ, χυμοί, εμφιαλωμένα νερά κλπ), είδη ατομικής υγιεινής και ρουχισμό από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 έως και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Αποκορύφωμα της δράσης θα είναι το πρωί του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου στην πλατεία Σκουφά, έναντι της Παρηγορήτισσας, όπου θα συγκεντρωθούν τα παραπάνω είδη από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Καλούμε όλους τους δημότες μας, αλλά και τους φορείς της περιοχής μας να επιδείξουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη και να σταθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας που περνούν πολύ δύσκολες ώρες.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων (Περιφερειακή Οδός).

 Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς της Άρτας να συνεισφέρουν

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2681362286 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Άννα Κουτρούμπα) και 2681021005 (Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Αρταίων)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης