Αύριο έκτακτη Γ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας


- Θέμα το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 

Με ανακοίνωση – πρόσκλησή του το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 6:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, με μοναδικό θέμα συζήτησης «Το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου». 



Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση – κάλεσμα, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Χουλιάρα και την Γεν. Γραμματέα Χριστίνα Τσεκούρα, αναφέρονται τα εξής:

«Συνάδελφοι Η πρώτη σύγκληση έχει οριστεί 8/11/17 εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 15/11/17, εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία τότε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30

Η Ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως: -ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η παρουσία σας είναι απαραίτητη: -Για να δείξουμε τη δυναμική του Συλλόγου -Για να εκφράσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας -Για να κρατήσουμε ανοιχτά τα καταστήματά μας».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης