“Χωριό” πέντε αστέρων θα γίνει ο Σκορπιός


Σε θέρετρο υψηλών προδιαγραφών για τους εκλεκτούς επισκέπτες της φιλοδοξεί να μετατρέψει τον θρυλικό Σκορπιό η οικογένεια Ριμπολόβλεφ. 

Τέσσερα χρόνια μετά την αγορά του νησιού, ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Κάτια είναι έτοιμοι να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στον μικρό παράδεισο των Ωνάσηδων,...



... ο οποίος αλλάζει όψη και σε τίποτα δεν θα θυμίζει πλέον το δωρικό καταφύγιο της διάσημης ελληνικής οικογένειας, αφού στόχος τους είναι να κατασκευάσουν το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα σε ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα.

 Η Realnews αποκαλύπτει ολόκληρη την τεχνική μελέτη της επένδυσης, που κατέθεσε στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 η εταιρεία Mykinai S.A. στο τμήμα Πολεοδομίας του δήμου Λευκάδας, η οποία αναμένεται να πάρει σύντομα «σάρκα και οστά», αφού πριν από λίγες ημέρες ο σχετικός φάκελος πήρε την τελική έγκριση από την αρμόδια Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μέσα από την έκθεση που συνέταξαν οι αρχιτέκτονες του Ρώσου κροίσου έρχονται στο «φως» μία προς μία όλες οι λεπτομέρειες για τις δομικές παρεμβάσεις σε έκταση 9.000 τ.μ. που συνθέτουν το νέο, υπερπολυτελές «πρόσωπο» του Σκορπιού, με πολυτελή μπάνγκαλοους, spa, προπονητικό κέντρο ιππασίας, γήπεδο βόλεϊ και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων που λίγοι θα απολαύσουν.


 .agriniopress.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ