Δήμος Καραϊσκάκη: Πρόταση για τρία γήπεδα 5 Χ 5


Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρουσία του Περιφεριάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, προχώρησε η ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ με κύριο θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου .



Στο Πρόγραμμα που θα εκτελέσει η εταιρία και αφορά και το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη αλλά και ιδιώτες της περιοχής και η υλοποίηση του θα αρχίσει σύντομα ο Δήμος θα συμμετέχει με πρόταση στις αθλητικές υποδομές επιδιώκοντας να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν ( Γήπεδα 5 ×5 ) ένα σε κάθε Δημοτική Ενότητα.
 

α) Δημοτική Ενότητα Τετραφυλλίας :
Γήπεδο 5×5 Τοπ. Κοινότητα Μεσοπύργου
 

β) Δημοτική Ενότητα Ηρακλείας :
Γήπεδο 5×5 Τοπ. Κοινότητα Καλεντίνης
 

γ) Δημοτική Ενότητα Καραϊσκάκη :
Γήπεδο 5×5 Τοπ. Κοινότητα Άνω Πέτρας
 

Η πρόταση που θα κατατεθεί στο πρόγραμμα της ΕΤΑΝΝΑΜ έρχεται να συμπληρώσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και βελτίωσης των ήδη υπαρχόντων . 

Ετσι με επίκεντρο τα μικρά παιδιά και με δεδομένη την έλλειψη οργανωμένων και πιστοποιημένων Παιδικών Χαρών ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη μέσω χρηματοδότησης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προχωράει σε εκπόνηση μελετών για κατασκευή Παιδικών Χαρών σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας .
 

Ταυτόχρονα πρόταση χρηματοδότησης κατασκευής γηπέδου 5×5 στον οικισμό Περδικοράχη της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Αθλητισμού .
 

Με σκοπό την βελτίωση των γηπέδων Ποδοσφαίρου ( Κάμποι Δημαριού ) και ( Άνω Καλεντίνης ) η Περιφέρεια Ηπείρου ήδη έχει εγκρίνει πιστώσεις 30.000 € και 20.000 € αντίστοιχα για το κάθε γήπεδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ