Άρτα:Εκδηλώσεις ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου


Ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Ηπείρου στις 23 και 24 Οκτώβρη στα Ιωάννινα, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτώβρη στην Άρτα οι παρακάτω εκδηλώσεις: 



α. Το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πνευματικής Στέγης του Μ/Φ Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές απασχόλησης για νέους και μακροχρόνια ανέργους – Παραγωγική ανασυγκρότηση και κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία», με ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

 β. Την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πνευματικής Στέγης του Μ/Φ Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το ΕΣΠΑ από άλλη σκοπιά», με ομιλήτρια την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ, κ. Ευγενία Φωτονιάτα.

Τις δύο εκδηλώσεις θα χαιρετίσουν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Ν. Άρτας, Βασίλης Τσίρκας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ