Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συνάντηση "Σκουφά" με εκπροσώπους Π.Σ. Ηπειρωτών


Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μπανταλούκας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» κ. Ελένη Μπανταλούκα – Τράμπα, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών... ...του Εξωτερικού, κατά τη διάρκεια του 4ου τακτικού συνεδρίου τους, που έλαβε χώρα στη πόλη της Πρέβεζας.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου, είχε προηγηθεί επαφή με τον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας κ. Σπύρο Κωσταδήμα.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Σύλλογο μας, η συνάντηση με τους : κ. Χρυσόστομο Δήμου – Πρόεδρο Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη – Πρόεδρο Ηπειρωτών Αμερικής κ. Νικόλαο Βαγεράκα - Πρόεδρο Ηπειρωτών Αυστραλίας κ. Κων/νος Μάντζιος - Πρόεδρο Ηπειρωτών Καναδά κ. Δήμητρα Πέτσα - Πρόεδρο Ηπειρωτών Γερμανίας

Έγινε αναφορά στην ιστορία και τα τμήματα μας και προσφέρθηκαν βιβλία που έχουν εκδοθεί από το Σύλλογο και αναφέρονται στη Μεσαιωνική και Βυζαντινή Άρτα καθώς και στο Δεσποτάτο της Ηπείρου.

Οι εντυπώσεις τους από την πρωτοβουλία μας για επαφή μαζί τους ήταν εξαιρετικές. Ο κ. Γκατζογιάννης, μάλιστα, θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας όπου θα φιλοξενηθεί με μεγάλη χαρά από το Σύλλογο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου