Άγναντα: Ανοιχτή συνεδρίαση στη Κεντρική Πλατεία


Την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, θα συνεδριάσει το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων στη Κεντρική Πλατεία του χωριού.

  

Σύμφωνα με χθεσινή ανάρτηση του Συλλόγου στο fb, η συνεδρίαση θα είναι δημόσια και θα ξεκινήσει το απόγευμα ώρα 7.μ.μ.


Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την συνεδρίαση, τόσο τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, όσο και οι κάτοικοι που θα παρευρεθούν, θα μπορούν να τοποθετηθούν για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το όμορφο κεφαλοχώρι των Τζουμέρκων. 

Οι προτάσεις που θα προκύψουν μέσα από την συζήτηση για τα προβλήματα του χωριού, θα ιεραρχηθούν και ανάλογα θα αποτελέσουν την αφετηρία για τις πρώτες δράσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου.

Είναι σίγουρο ότι μετά την ανοιχτή - δημόσια συνεδρίαση, θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, στην οποία θα υπάρξει αναφορά σε ότι προβλήματα θα υιοθετήσει το Δ.Σ. ώστε αυτά (τα προβλήματα) να είναι βατά στα πρώτα δύσκολα βήματα.


Μάλιστα χθες, ο Αγναντίτης λόγιος, Χρήστος Τούμπουρος, σημείωνε μεταξύ άλλων, για την κατάσταση του χωριού, σε χθεσινό του άρθρο με τίτλο: Άγναντα. Δεν πάει άλλο, το οποίο δημοσιεύθηκε και στον "ΑΕΤΟ", υπογραμμίζει ότι: "Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντων καλείται «να μαζέψει τα αμάζευτα», να πιέσει προς πάσαν κατεύθυνση για να συμμαζευτεί κάπως το χωριό, που βρίσκεται σε βαθύτατη καθίζηση και χαρακτηριστική πολιτιστική παρακμή".

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Φίλος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Κώστας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κων/να Καπέλη
ΤΑΜΙΑΣ: Γεώργιος Ζιάβρας
ΜΕΛΗ: Παναγιώτης Αηδόνης, Δημήτριος Κούκος, Κων/νος Μαυροπάνος

Φωτο-αντιθέσεις


Δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από πινακίδες στις εισόδους ορεινών χωριών μας οι οποίες κατευθύνουν τους επισκέπτες. Η πρώτη "οδηγεί" ...στο Τζουμερκιώτικο μεγαλοχώρι την Άγναντα που διαθέτει τουριστικές υποδομές και η δεύτερη στις απομακρυσμένες Πηγές...της Κοιλάδας του Αχελώου !! Η σύγκριση είναι εμφανής...  






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ