Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας


Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο εισήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για χειρουργική επέμβαση μετά από πρόβλημα υγείας που προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης αιφνιδίως. 



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εισήλθε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει επέμβαση για την αφαίρεση κήλης. Πρόκειται για επέμβαση για ομφαλοκήλη.

Ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε έντονους πόνους από το βράδυ της Πέμπτης και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που τον εξέτασε.

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία αναφέρει πως η επέμβαση έγινε ήδη.
 
Συγκεκριμένα τονίζει:
«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Η επέμβαση έγινε, κατά πληροφορίες, από τον  κ.Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου. Θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός, με σπουδές στις ΗΠΑ.

 cnn.gr/, protothema.gr/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης