Ελληνική εταιρεία ανακάλυψε φυσικό βοήθημα για το σεξ


- Μελέτες έχουν δείξει ότι το τριβόλι αυξάνει την τεστοστερόνη

Επανάσταση στο χώρο φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής επιχειρεί να φέρει μια ελληνική εταιρεία, τα δύο τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και παραγωγή μιας καινοτόμου γκάμας προϊόντων. 



Ο λόγος για την John Noa, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, με 100 % φυσικά συστατικά.

Όπως επισημαίνει ο Ιωάννης Λιακόπουλος ιδρυτής της John Noa, μιλώντας στο news.gr, «τα προϊόντα της ελληνικής επιχείρησης είναι ότι πιο νέο και αγνό, από τα συστατικά τους έως και τον τρόπο λήψης τους.

Η εταιρεία μας, στο εργαστήριο της ανέπτυξε τις σειρές WORTS σιρόπια υγείας με συστατικά που σύμφωνα με τον EFSA μπορούν να έχουν συγκεκριμένες δράσεις μια παγκόσμια καινοτομία, τα Bever καινοτόμα ροφήματα με στανταρισμένα βότανα και αυτά για πρώτη φορά παγκοσμίως, τα Caps βότανα, βιταμίνες και μέταλλα σε φυτικές κάψουλες, τα Happykids τα μοναδικά βιταμινούχα ζελεδάκια για παιδιά, τα Elixir: ελιξήρια γεμάτα άγρια μούρα στην κατηγορία των superfruits, τα Origin: τα μοναδικά συμπληρώματα σε σπρέι για ψεκασμό των συστατικών στο στόμα, τα οποία απορροφούνται από τους σιελογόνους αδένες και τα Jellovit βιταμίνες ενηλίκων σε ζελεδάκια».

Με τα παραπάνω καινοτόμα προϊόντα η εταιρεία κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τοποθετηθεί σε όλα τα φαρμακεία και τα προϊόντα της να γίνουν περιζήτητα. Άλλωστε σύμφωνα με τον Ιωάννη Λιακόπουλο, η όλη προσπάθεια της εταιρείας ήταν να αναπτύξει προϊόντα που θα ήταν «10 βήματα ανώτερα από αυτά που κυκλοφορούσαν στα φαρμακεία».

Αυτή η εξέλιξη έχει δώσει έντονες εξαγωγικές προοπτικές για πρώτη φορά σε μια ελληνική εταιρεία αυτού του κλάδου.

Ένα βότανο που εκμεταλλεύεται η John Noa είναι και το τριβόλι, από το οποίο χρησιμοποιεί το εκχύλισμα του και παράγει το προϊόν Tribulus John Noa.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της επιχείρησης, «το τριβόλι θεωρείται ένα από τα βοηθήματα που δίνει η φύση για σεξουαλικά προβλήματα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το τριβόλι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της στηθάγχης και στην ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης.

Υπάρχουν επίσης κάποιες μελέτες που αποδεικνύουν τα οφέλη του τριβολιού σε ορισμένα σεξουαλικά προβλήματα, στην αύξηση της τεστοστερόνης (αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης ή της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης) και σε άτομα που πάσχουν από στειρότητα».

Αποτελέσματα ερευνών έχουν δείξει ότι όντως το τριβόλι βοηθάει στην μείωση της χοληστερόλης, του σακχάρου του αίματος, της αρτηριακής πίεσης και του άγχους (αντικαταθλιπτικές επιδράσεις).

Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις (προστατεύει συκώτι και νεφρά), προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος που εκτίθενται σε ακτινοβολία UVB, αυξάνει τη λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) και τη στύση.

 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης