Φιλιππιάδα: Συνέλαβαν καταζητούμενο 42χρονο Αλβανό


Συνελήφθη, χθες (13-07-2017) το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για σοβαρά ποινικά αδικήματα ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας. 



Ειδικότερα, ο 42χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:

• Ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Β΄ Τμήματος Πρωτοδικείου Ηρακλείου, για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση, πράξη που τελέστηκε την 07-05-2008 στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας.
• Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης, για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.
• Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστελλίου - Πεδιάδας, για παράβαση Κ.Ο.Κ.

Σημειώνεται, ότι ο 42χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής.

Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ