Σύσκεψη στην ΠΕ Άρτας για την τουριστική προβολή


Σύσκεψη της Διατομεακής Επιτροπής Τουρισμού Π.Ε. Άρτας, με αντικείμενο θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή της Π.Ε. Άρτας, πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά.



Παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι: Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, Νικ. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Αντιδήμαρχος Κ. Τζουμέρκων κ. Πλούμπης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χ. Παπάζογλου.

Ο κ. Ψαθάς τόνισε ότι ο κάθε φορέας είναι αυτόνομος πολιτικά και οικονομικά, όμως απαιτείται ένας ευρύτερος συντονισμός και ταύτιση στα θέματα τουρισμού προκειμένου να υπάρξει μια συνολική τουριστική προβολή της Π.Ε. Άρτας.

Οι Δήμαρχοι επεσήμαναν τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης της Π.Ε. Άρτας αλλά και την έλλειψη των αναγκαίων υποδομών που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν.

Τέλος, αποφασίστηκε:

1). να κατατεθούν προτάσεις με αποδέκτη την Περιφέρεια Ηπείρου για την ενσωμάτωση αυτών στον στρατηγικό σχεδιασμό της.

2). Να υποβληθούν κοινές προτάσεις οι οποίες θα δύνανται να υλοποιηθούν σε επίπεδο Άρτας και


3). Να εξεταστεί σε ένα ευρύτερο πεδίο, η πρόταση του Δήμου Αρταίων για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης, με σκοπό την δημιουργία φορέα τουριστικής προβολής της Π.Ε. Άρτας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης