Στην Άρτα σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος


Με βασικό εισηγητή τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην Υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και με ομιλητή τον εκπρόσωπο του ΚΙΔΗΣΟ, Μάριο Βαβάτσικο θα πραγματοποιηθεί σήμερα η Ολομέλεια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομό Άρτας, ενόψει του πρώτου Συνεδρίου της συνεργασίας από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. 



Η Ολομέλεια θα διεξαχθεί στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Κρόνος» στον 1ο όροφο και σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΝΕ Άρτας της ΔΗΣΥ και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τζίμα, «είναι για ανοιχτή διαδικασία σε όλα τα μέλη των συνεργαζόμενων κομμάτων καθόσον, πρόκειται για προσυνεδριακή ολομέλεια του πρώτου προγραμματικού και πολιτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που θα μπορούσαμε να το πούμε και ιδρυτικό συνέδριο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι η ιδιομορφία του είναι ακριβώς αυτή, ότι δηλαδή αφορά σε όλα τα μέλη και όλους τους πολίτες του κεντροαριστερού χώρου, ενώ για την συμμετοχή των συνέδρων ο κ. Τζίμας ανέφερε «Αυτή τη φορά δεν θα γίνουν εκλογές. Θα οριστούν, κατά κάποιο τρόπο, οι σύνεδροι και έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα είναι συνολικά 3.000 απ’ όλη την Ελλάδα.

Από αυτούς 1.500 θα είναι εκπρόσωποι των κομμάτων και των φορέων που απαρτίζουν την ΔΗΣΥ και οι άλλοι 1.500 εκπρόσωποι που συμμετέχουν σε μαζικά κινήματα, στην αυτοδιοίκηση, σε άλλες οργανώσεις και ανήκουν στο χώρο της ευρύτερης δημοκρατικής συμπαράταξης».

Αναφορικά με την Άρτα ο γραμματέας δήλωσε ότι θα συμμετέχουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές και εκείνοι των Τοπικών Οργανώσεων και από τις υπόλοιπους φορείς θα είναι 10 άτομα, συμμετέχοντας ως εκπρόσωποι των κομμάτων και φορέων, δηλαδή περίπου 20 με 25 άτομα».

 .ixotisartas.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης