Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Σκουπίδια σε ελληνική παραλία μάζεψε ο Γουίλ Σμιθ


- Διακοπές στο Ιόνιο 

Διακοπές στην Ελλάδα με τη σύζυγό του και τα παιδιά του βρίσκεται ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ. Ο διάσημος σταρ κάνει διακοπές με τη θαλαμηγό του στο Ιόνιο, ενώ έκανε μια στάση στους Αντίπαξους. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του η κόρη του Γουίλοου Σμιθ, η οικογένεια μάζεψε σκουπίδια σε παραλία του νησιού.

«Όντας τόσο μακριά από αυτό που θεωρείται ως μολυσμένη μητρόπολη, δεν μπορούσα να βλέπω αυτές τις όμορφες παραλίες στην Ελλάδα γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους νεκρούς που πνίγονταν από μικρά κομμάτια πλαστικό και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. Πέθαιναν ακόμα και τρώγοντας ψάρια που είχαν καταναλώσει αυτά τα μικρά πλαστικά.

Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι συνόδευσαν τη μαμά μου και εμένα στο να μαζέψουμε 22 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες πλαστικά και αστικά συντρίμμια από τρεις μικρές παραλίες στους Αντιπαξούς, στην Ελλάδα» έγραψε η κόρη του Γουίλοου Σμιθ, αναρτώντας φωτογραφία στο Instagram.

«Όταν τα βλέπουμε αυτά από τις τηλεοράσεις ή τα τηλέφωνά μας, μοιάζουν να είναι για κάποιο λόγο πολύ μακριά. Αλλά όταν είναι μπροστά σου, αισθάνομαι ότι είναι ευθύνη μας να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε (εκείνη τη στιγμή και μακροπρόθεσμα), ανεξαρτήτως του πόσο μικρή είναι η πράξη.

Καθώς αρχίζουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, σταδιακά κάνουμε τη διαφορά. Ελπίζω ότι σήμερα καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να συντηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής» τόνισε η Γουίλοου.

 .in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου