Τζουμέρκα: 5ημερο Trekking Athamanicus


Σε 20 μέρες από σήμερα η 4ή ορειβατική διάσχιση Τζουμέρκων, Κακαρδίτσας και Περιστερίου!! 5 ημέρες ορειβασίας στα εκπληκτικά Αθαμανικά βουνά,4 κατασκηνωτικοί σταθμοί στα αλπικά λιβάδια!! 




Το Trekking Athamanicus είναι μια 5ήμερη πεζοπορική διάσχιση κορυφογραμμών, καθαρά ορειβατικού χαρακτήρα, η οποία απευθύνεται σε μυημένους φίλους της ορειβασίας που διαθέτουν την φυσική κατάσταση, την εμπειρία, αλλά και την αποφασιστικότητα που απαιτεί μια τέτοια είδους διάσχιση των δυσπρόσιτων ως τώρα βουνών της περιοχής μας.

Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε και να θαυμάσουμε με ασφάλεια την απαράμιλλη ομορφιά του αλπικού τοπίου που αδιαμφισβήτητα προσφέρουν τα Αθαμανικά όρη (Τζουμέρκα-Κακαρδίτσα), συμπεριλαμβανομένου και ενός αξιόλογου τμήματος του Περιστερίου μιας και ο 4ος και τελευταίος σταθμός κατασκήνωσης θα οργανωθεί στην μαγευτική Βερλίγκα.

Η διάσχιση θα είναι ένα μακρύ ταξίδι που θα μας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τμηματικά και τα 3 αυτά εκπληκτικά βουνά της Ν. Πίνδου (Τζουμέρκα-Κακαρδίτσα-Περιστέρι). Καβάλα στην μακροσκελή κορυφογραμμή που τα συνδέει, ταξιδεύοντας σε υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της πεζοπορίας μας, με το μάτι να χάνεται σε μια θάλασσα από βουνά που μας περικυκλώνουν, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι 4 μέρες δράσης θα είναι μια δυνατή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες, παίρνοντας μαζί τους εικόνες και στιγμές από τα υψηλής αισθητικής βουνά της περιοχής μας.     

 Ο συντονισμός του “4ήμερου Trekking Athamanicus" φέτος υποστηρίζεται απο την Trekking Hellas Τζουμέρκων αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τις παροχές του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος. 

Trekking Hellas Τζουμέρκα
Δημήτρης Παπαγεωργίου: 6972031553
Τηλ. γρ: 26820 46535
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Μονολίθι Ιωαννίνων,
T.K. 44013
tzoumerka@trekking.gr

Ενημερωθείτε για το trekking athamanicus εδώ:http://www.trekking.gr/…/5%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-tr…
Apostolis Tsimpanakos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ