Πρέβεζα: Εντοπίστηκε ο ύποπτος σύζυγος της 27χρονης που χτυπήθηκε από σκεπάρνι


- Έπειτα από πολύωρες έρευνες της αστυνομίας ο 35χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φιλιππιάδας 

Δεν άργησε να εντοπιστεί ο σύζυγος της 27χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται με χτύπημα από σκεπάρνι στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας. 



Ο άντρας θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας. Έπειτα από πολύωρες έρευνες της αστυνομίας ο 35χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φιλιππιάδας.

Το χρονικό 

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα νοσηλεύεται διασωληνωμένη 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα από σκεπάρνι στο κεφάλι και βρέθηκε αναίσθητη, μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας.

Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε χθες τη νύχτα αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο.

Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

 Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της 27χρονης, ο οποίος είναι άφαντος και θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας.

Σημειώνεται πως ο 34χρονος που αναζητείται, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 Το 3χρονο ανήλικο κοριτσάκι , τραγική φιγούρα της υπόθεσης, παρέλαβαν συγγενείς της 27χρονης.

Τραγική ειρωνεία, η 27χρονη, μόλις 21 ώρες πριν είχε αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και είχε βάλλει μία μαζί με τον σύζυγό της. Λίγες ώρες αργότερα ήταν εκείνος που θα την τραυμάτιζε σοβαρά χτυπώντας της με ένα σκεπάρνι,  με την ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στην φωτογραφία το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το άσχημο παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα στην 27χρονη με πρωταγωνιστή τον ίδιο της τον άντρα.



 Πηγή: Pamepreveza.gr, protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ