Μήνυμα Β. Τσίρκα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017


Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων στα Επαγγελματικά και Γενικά Λύκεια, εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 



Καλό είναι οι υποψήφιοι να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτή με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δεν πρέπει να ξεχνούν, όμως, ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία που θα κρίνει το μέλλον τους. Με πίστη και όραμα για τη ζωή τους, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους.

Χρειάζεται συστηματική και συλλογική προσπάθεια για να αλλάξει ριζικά η σημερινή δύσκολη κατάσταση στη χώρα και να υπάρξει προοπτική και ελπίδα για τους νέους και τις νέες. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στη νέα γενιά και θα ευνοούν την εκπλήρωση των στόχων τους.

Από την πλευρά μας έχουμε βάλει πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της πολιτικής μας τις ουσιαστικές αλλαγές στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.

Με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούμε σε όλες της βαθμίδες της Εκπαίδευσης, επιδιώκουμε μια Παιδεία σύγχρονη και με ίσες ευκαιρίες για όλους. Καλό κουράγιο στα παιδιά που δοκιμάζονται και σε όσους είναι δίπλα τους και τα στηρίζουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης