Άρτα: Κυριακή ο 1ος Νυχτερινός αγώνας δρόμου


Ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας προκηρύσσει τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου «1st Arta’s Night run», την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής: 



«1ος ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «1st ARTA’S NIGHT RUN 18 - 81» 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΡΤΑΣ και ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Άρτας την 24η Ιουνίου 1881, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας και ο Δήµος Αρταίων, προκηρύσσουν τον 1ο Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου- Δυναμικού βαδίσματος «Arta’s Night Run 18 - 81.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

 Πρόκειται για αγώνα δρόμου και δυναμικό περπάτημα 6 χλμ με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης μας, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Με αφετηρία τον Άγιο Δημήτριο, κατευθυνόμαστε στον πεζόδρομο της Σκουφά προς τον Άγιο Γεώργιο.

Στο ύψος του Αη Μάρκου στρίβουμε αριστερά επί της οδού Αμβρακίας, περνάμε κάτω από το Κάστρο και το Ρολόι της πόλης, περνάμε στην οδό Βασιλέως Πύρρου στην Λαϊκή Αγορά και τον Άγιο Βασίλειο.

Συνεχίζουμε ευθεία, περνάμε τα ερείπια του Ναού του Απόλλωνα στην πλατεία Κιλκίς φθάνουμε στην οδό Ζάρρα όπου κατευθυνόμαστε δεξιά, στη συνέχεια στο άγαλμα του Τσολιά στρίβουμε για λίγο αριστερά στην περιφερειακή οδό και αμέσως στον παράδρομο μέχρι παρόχθια του ποταμού Αράχθου, δίπλα στο ιστορικό γεφύρι.

Κατεύθυνση αριστερά προς το διοικητήριο ΤΕΙ και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στο τέλος του δρόμου κατευθυνόμαστε προς στον κόμβο με την οδό Κομμένου ,στρίβουμε αριστερά περνάμε το χώρο της Νεκρόπολης και κατευθυνόμαστε στην Παρηγορίτισσα, στρίβουμε αριστερά για τον Παντοκράτορα και μέσω του πεζόδρομου της Σκουφά στον τερματισμό στην Κεντρική πλατεία.

Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, Βυζαντινά μνημεία και μέρος της Παραποτάμιας ζώνης καθώς ο ήλιος δύει.

-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 -ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 21:30, 6 χλµ τρέξιμο-δυναμικό βάδισμα.
-ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ενενήντα (90’) λεπτά Πέραν αυτού του ορίου, οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη, χωρίς την υποστήριξη της διοργάνωσης
-ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Άρτας.

Μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο του τερματισμού, θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις

-ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ.

 ixotisartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ