Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Φιλανθρωπικός αγώνας Α.Ο. Κ. Τζουμέρκων –«Α.Ο. Ομόνοιας Βόλου»


- Κατενθουσιασμένοι με την Τζουμερκιώτικη φιλοξενία δήλωσαν οι παλαίμαχοι της Α.Ο Ομονοίας Βόλου 

Ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις πέρασαν στα Κεντρικά Τζουμέρκα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της «Α.Ο. Ομόνοιας Βόλου», οι οποίοι διέμειναν στο Βουργαρέλι Άρτας την Πρωτομαγιά.Το Σάββατο 29/04/17 στις 16:00 διεξήχθη φιλικός, φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της προαναφερθείσας ομάδας και του Α.Ο Κ. Τζουμέρκων καθώς και παλαιμάχων αθλητών, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου.

Στον αγώνα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος προσέφερε σε καθέναν από στους αθλητές της ΑΟ  Ομονοίας από ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα, η Αντιδήμαρχος Ευαγγελία Καραγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Α.Ο. Κ. Τζουμέρκων Κώστας Αλυμάρας, ο πρόεδρος Βουργαρελίου Κώστας Κατσάνος καθώς και ο Πάτερ Κίμωνας.

Στον αγώνα πήραν μέρος επίσης ο Νίκος Καραγιάννης Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Κόκκινη «Κόκκινη Εκκλησιά», ο Νίκος Αντωνίου Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμάκιου Αθαμανίου και ο προπονητής ποδοσφαίρου Αθανάσιος Κολιοκώστας ιδρυτικό μέλος του Α.Ο Κ. Τζουμέρκων.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε και η συμμετοχή του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου, ο οποίος ντύθηκε με τα χρώματα του Α.Ο Κ. Τζουμέρκων και σκόραρε και το μοναδικό γκολ της ομάδας!

Ο αγώνας διεξήχθη σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης και το σκορ ήρθε 3-1 υπέρ της Α.Ο Ομονοίας!

Στο τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης έκανε την απονομή των μεταλλίων και προσφέρθηκαν σε όλους μπουκαλάκια νερού από τις «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο».

Το βράδυ οι ευγενείς φιλοξενούμενοι παρέθεσαν γεύμα στον ιερέα, στον Δήμαρχο και σε μέλη του Δ.Σ και τοπικών συμβούλων.

Την επόμενη μέρα τα μέλη της ομάδας μαζί με τις οικογένειες τους ξεναγήθηκαν στην βυζαντινή «κόκκινη εκκλησιά» και στην ιστορική Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Βουργαρέλι από τον ιερέα της Μονής Πάτερ Κίμωνα και τον Δήμαρχο, παρουσία της Κας Ευαγγελίας Καραγιάννη και του Κου Κώστα Αλυμάρα.

Την Κυριακή το βράδυ 28/04/17 διοργανώθηκε από τον Δήμο εκδήλωση προς τιμήν των επισκεπτών. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ντοκιμαντέρ για τα Τζουμέρκα καθώς και βιντεάκια από τα χωριά και τους καταρράκτες της περιοχής. Κατόπιν ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους προσκεκλημένους «εφ’ όλης της ύλης».

Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε τσίπουρο και πλούσιος μεζές και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα και διαφημιστικά φυλλάδια.

Ο πρόεδρος της Α.Ο Ομονοίας Γεώργιος Καλαϊτζάκης και ο διοργανωτής της εκδρομής και μέλος της ομάδας Πανταζής Φασουλίδης έλαβαν αναμνηστικά δώρα, δύο ρολόγια τοίχου φιλοτεχνημένα από τον Κο Αθανάσιο Κολιοκώστα στα χρώματα της ομάδας Α.Ο Κ. Τζουμέρκων! Ο δε Δήμαρχος και ο Κος Κώστας Αλυμάρας έλαβαν δύο τιμητικές πλακέτες σε ανάμνηση του αθλητικού δρώμενου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κος Καλαϊτζάκης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τα Τζουμέρκα κι ευχαρίστησε τον Δήμο εκ μέρους της ομάδας για την άψογη φιλοξενία του. Ανέφερε μάλιστα πως παρόμοια της δεν έχουν ξανασυναντήσει, παρόλο που έχουν γυρίσει πολλά μέρη, όπως είπε ο ίδιος!

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν και από τον Κο Πανταζή Φασουλίδη ο οποίος διοργάνωσε την εκδρομή. Ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά τις ομορφιές των Τζουμέρκων, λόγω της καταγωγής της συζύγου του από το Παλαιοχώρι Αθαμανίου, και σκέφτηκε πως αξίζει να τις γνωρίσουν και οι υπόλοιποι συναθλητές του!

Φυσικά ευτυχέστερο όλων, αποτέλεσε το γεγονός ότι από τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα μαζεύτηκαν 900 ευρώ και ο Κος Καλαϊτζίδης εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας πως η Ομόνοια Βόλου δωρίζει 500 ευρώ για τον πάσχοντα συνδημότη μας, για τον οποίο και διεξήχθη ο έρανος!

Οι εντυπώσεις από την εκδρομή ήταν άριστες και οι Βολιώτες έφυγαν κατευχαριστημένοι, γεμάτοι αξέχαστες αναμνήσεις από τα ξακουστά Τζουμέρκα, τις οποίες και ανυπομονούσαν να μοιραστούν με τους συνδημότες τους!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου