Αναστάτωση για το Ταχυδρομείο στα Μηλιανά Άρτας


- Αύριο συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο

Άμεση ανάκληση της απόφασης των ΕΛΤΑ για το Ταχυδρομείο στα Μηλιανά ζήτησε ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος σε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ και σε ενημέρωση της Προέδρου κυρίας Φρόσω Σταυρακη.



Ανάκληση της απόφασης περί προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά ζήτησε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη με άμεση και εσπευσμένη επίσκεψη στον Ιωάννη Ζαρολιάγκη Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ στην Αθήνα την Δευτέρα 15 Μαΐου. 


Ο κύριος Ζαρολιάγκης ακούγοντας την επιχειρηματολογία του Δημάρχου μας και του Δημοτικού Συμβούλου της Ενότητας Τετραφυλίας Γιώργου Κουρτέσα δεσμεύθηκε να εξετάσει το θέμα κατανοώντας τις επιπτώσεις τόσο στην εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και την ιδιαιτερότητα της ορεινής περιοχής των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας. 


Με κατεπείγον έγγραφο την ανάκληση της απόφασης ζητάει και από την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ Φρόσω Σταυράκη την όποια ενημέρωσε και προσωπικά ο Δήμαρχος. 


Γνώση του θέματος έλαβαν πέραν των αρμοδίων φορέων όλοι οι βουλευτές του Νομού καθώς και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Άρτας των οποίων ζητήθηκε η υποστήριξη του αιτήματος .
 

Ο Δήμος με πρόσκληση του Δημάρχου για αύριο στις 19:00 μ.μ. συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο με πρόσκληση συμμετοχής του Αντιπεριφερειάρχη μας Βασίλη Ψαθά και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Παπαδημητρίου καθώς και όλων των περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας , των τριών Βουλευτών του Νομού , των Δημοτικών μας Συμβούλων αλλά και των Τοπικών Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας Με μοναδικό θέμα την λειτουργία του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης