Να ανακληθεί άμεσα η προσωρινή αναστολή



- Έκτακτη σύσκεψη με θέμα: Λειτουργία του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά

Την άμεση ανάκληση της απόφασης προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά ζητάει με χθεσινό ψήφισμά του ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη . 




Με την πλήρη στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά , του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Παπαδημητρίου , της Αντιπροέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου κυρίας Ταπραντζή , των Περιφερειακών Συμβούλων , των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας καθώς και με καθολική την επιθυμία όλων των δημοτών συντάχθηκε ψήφισμα που ζητάει την άμεση ανάκληση της απόφασης για προσωρινή αναστολή του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά καθώς και αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής με επικεφαλής το Δήμαρχο Περικλή Μίγδο η οποία θα απευθυνθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς. ( Διοίκηση ΕΛΤΑ , Αρμόδιες Υπηρεσίες, Βουλευτές και Υπουργούς του Νομού καθώς και αρμόδιο Υπουργείο )

Επιστολή διαμαρτυρίας από Βασίλη Ψαθά

Επιστολή διαμαρτυρίας για την υπολειτουργία και ουσιαστικά αναστολή λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου Μηλιανών, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας προς την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ, με παράλληλη κοινοποίηση αυτής προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σπίρτζη και τους Βουλευτές της ΠΕ Άρτας.

Στην επιστολή του ο κ. Ψαθάς υπενθυμίζει στους αρμόδιους ότι τα τελευταία χρόνια έχουν προβεί στο κλείσιμο των ταχυδρομικών γραφείων σε οικισμούς που βρίσκονται σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές της Άρτας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών αυτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των ανθρώπων που εργάζονται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ζητά τη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου στη Δ.Κ. Μηλιανών καθώς εξυπηρετεί κατοίκους δυσπρόσιτων και μειονεκτικών περιοχών της Π.Ε. Άρτας και αγρότες - κτηνοτρόφους που αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο παραγωγής στην περιοχή μας. 

Τονίζει ότι με την υπολειτουργία του γραφείου, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα πρέπει να εξυπηρετούνται από ταχυδρομικά γραφεία που βρίσκονται έως και 50 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα έξοδα μετακίνησης και την ποιότητα των υπηρεσιών που δικαιούνται ν’ απολαμβάνουν οι άνθρωποι που στηρίζουν την ελληνική ύπαιθρο.

Τέλος, ο κ. Ψαθάς ζητά την αναστολή της απόφασης για την υπολειτουργία και ουσιαστικά το κλείσιμο του ταχυδρομικού γραφείου στα Μηλιανά καθώς αυτή προκαλεί δικαιολογημένα, την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι θεωρούν ότι αντιμετωπίζονται ως πολίτες κατώτερης κατηγορίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ