Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ημέρα γνωριμίας με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αρταιων


Ημέρα γνωριμίας με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αρταίων και τις υπηρεσίες που παρέχει θα είναι η σημερινή. Στα γραφεία του πρώην ΣΕΣ στην οδό Σκουφά, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Δήμου Αρταίων, από τις 10:00 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι, θα παρευρίσκεται η ομάδα του ΚΕΠ Υγείας και θα ενημερώνει τους πολίτες για τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Θα διανεμηθούν φυλλάδια και θα απαντώνται τα ερωτήματα των πολιτών, ενώ θα είναι δυνατή η εγγραφή των πολιτών στο ΚΕΠ Υγείας. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ και τη διεύθυνση του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) τους.

Ο σκοπός του ΚΕΠ Υγείας είναι η υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών με κύριο στόχο την πρόληψη απειλητικών νοσημάτων, με έμφαση στα εξής:

1) Καρκίνος του παχέος εντέρου, 2) Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, 3) Καρκίνος του μαστού, 4) Καρδιοαγγειακός κίνδυνος, 5) Ανεύρυσμα αορτής, 6) Καρκίνος του προστάτη και 7) Μελάνωμα.

H δομή λειτουργεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Άρτας, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2681362100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου