Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ομιλητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο Άγγελος Γκέτσης


- Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου 

Για πρώτη φορά στα Χανιά διοργανώνεται η εκδήλωση TEDxTechnical University of Crete με θέμα την Διαρροή Φωτός (Light Leak) στην οποία θα έχει συμμετοχή, μεταξύ άλλων και ο Αρτινός φοιτητής Άγγελος Γκέτσης, ως εφευρέτης των γυαλιών για τυφλούς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο 141.Π.98 του Κτηρίου Επιστημών (1ος όροφος) στις 6 Μαΐου 2017 με ώρα έναρξης 10:00. 


Ομιλητές στο TEDxTechnicalUniversityofCrete θα είναι οι παρακάτω: 

Ιωάννα Φωτοπούλου:Μηχανικός σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας και social media expert
Αντώνης Τσαπατάκης:Παραολυμπιονίκης
Δημήτρης Κοντοπίδης:Ιδρυτής και Διευθυντής της Humain
Άγγελος Γκέτσης:Μαθητής εφευρέτης γυαλιών για τυφλούς
Edouard Jacqmin:Ταξιδιώτης και Μουσικός
Ιωάννης Αδαμάκης:Ζωγράφος
Ηλίας Κουνέλας:Ηθοποιός
Λαέρτης-Αντώνιος Βασιλείου:Αρχιτέκτων CASA BRUTALE
Ναταλία Κρίτσαλη:Σχεδιαστής Καινοτομίας, Blood-e
Νικόλας Σμυρνάκης:Συγγραφέας
Sharon Jackson:Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ESA
Δημήτριος Δημόπουλος:Κωμικός

 Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης από το site του event: www.tedxtechnicaluniversityofcrete.com και μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να ακούσετε, να μάθετε και να εμπνευστείτε!

Διαρροή Φωτός | Light Leak

 

Πολλοί είναι αυτοί που λένε "Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει". Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί από τότε ποιος είσαι, τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις, πώς θα ζήσεις, ποιος είναι ο τρόπος να ακολουθήσεις τα όνειρα σου και τελικά ποια είναι αυτά;

Μάθαμε να ζούμε με αυτά τα ερωτήματα.Υπάρχουν στιγμές που μας ρίχνουν και άλλες που μας κάνουν πιο αποφασιστικούς, πιο δυνατούς. Είναι ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να ελπίζεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάχνεις πάντα το φως που βγαίνει ακόμη και  από την πιο μικρή χαραμάδα, να προσπερνάς τα εμπόδια, να μαθαίνεις από τις δυσκολίες.

Είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε όποια ευκαιρία κι αν μας δοθεί, αρκεί φυσικά να ξέρουμε πως υπάρχει ! Κίνητρα θέλουμε και φως, όνειρα έχουμε, ας τα ζήσουμε λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου