Πρέβεζα:Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


- Κατασχέθηκαν (432) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (4,2) γραμμάρια κοκαΐνης 

Συνελήφθη, χθες (05-05-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. 



Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας τον 32χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (180) γραμμαρίων.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (4,2) γραμμαρίων, ενώ στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκε κρυμμένη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (243) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης