Ολοκληρωτική η καταστροφή του εργοστασίου LAKY


•Αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς... 

Ολοσχερής η καταστροφή του εργοστασίου LAKY, όπου αυτή την στιγμή χωματουργικά μηχανήματα, επιχειρούν να μαζέψουν τα αποκαΐδια, ενώ για τους ιδιοκτήτες του εργοστασίου, ο απολογισμός θα είναι πολύ βαρύς. 



Όπως τραγικός είναι και ο κοινωνικός απολογισμός, μιας και δεκάδες εργαζόμενων, απ' την μια ημέρα στην άλλη θα βρεθούν χωρίς δουλειά.

Α' το εργοστάσιο δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί τίποτα, που σημαίνει ότι καταγράφοντας τις απώλειες, ο συνολικός απολογισμός της καταστροφής, θα είναι φοβερός. Για τις αιτίες της πυρκαγιάς, αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται στην ηλεκτροπληξία μετά από κεραυνό, μιας και την ώρα που άναψε η φωτιά, επικρατούσε κακοκαιρία σ' όλη την περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι μια μικρή εστία φωτιάς, εντοπίστηκε από γείτονα γύρω στις 9,20' το πρωί και αυτό που ακολούθησε ετέθη υπό πλήρη έλεγχο, στις 4,30' το απόγευμα, ενώ στην προσπάθεια συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής απ' την Φιλιππιάδα, την Άρτα, την Πρέβεζα και τα Γιάννενα, ενώ τον συντονισμό είχε ο περιφερειακός διοικητής Ηπείρου της Πυροσβεστικής αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας.

 http://gnomiartas.gr

 Διαβάστε επίσης Φωτιά και σημαντικές ζημιές στη βιομηχανία LAKY



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης