Άρτα: Ημερίδα για τα «κόκκινα δάνεια»


- Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας σας προσκαλεί σε ημερίδα για τα «κόκκινα δάνεια» που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας με το Δήμο Αρταίων την Παρασκευή 7 Απρίλη στη 1 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο.




Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Βουλευτής Άρτας, κ. Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Άρτας, κ. Βασίλης Τσίρκας.

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση των ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών για την υπάρχουσα νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καθώς και οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις για την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρμούσης θα παρουσιάσει το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών τόσο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για τις οφειλές προς το δημόσιο και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ταυτόχρονα να δεχτεί εισηγήσεις και προτάσεις για ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να λυθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ