Πρωταθλήτρια η ομάδα του 8ου Δημοτ. Σχολείου Άρτας


- Στο Σκακιστικό τουρνουά Δυτικής Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή των μαθητών του 8ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας στο Ατομικό και Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου. 



Πρωταθλήτρια ομάδα στη Δυτική Ελλάδα στέφτηκε η ομάδα του 8ου Δημοτικού σχολείου, που ήταν και η μόνη αήττητη με μόλις μία ισοπαλία.

Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ομάδας του 8ου Δημοτικού σχολείου: Κούλης Β., Ρεμπής Φ., Γκαρτζονίκας Ηλ., Χασκή Χρ.

Στις ατομικές διακρίσεις,

Πρωταθλητής στην κατηγορία της Στ΄ Δημοτικού ο Βασίλης Κούλης με το απόλυτο 100% των βαθμών επανέλαβε προηγούμενή του επιτυχία, ισοβαθμία στην 3η θέση των κοριτσιών η Χρυσάνθη Χασκή και να την ακολουθεί η Αλεξάνδρα Γκαρτζονίκα στην αμέσως επόμενη θέση.

Επίσης Πρωταθλητής στην Γ΄ Δημοτικού ο Φίλιππος Ρεμπής, με τον Δημήτρη Γκαρτζονίκα στην 4η θέση, ενώ στη Β΄ Δημοτικού ο Θωμάς Μπαλατσούκας ισοβάθμησε στην 3η θέση - 8ος μετά την άρση της ισοβαθμίας.

Ο Ηλίας Γκαρτζονίκας κατέλαβε την 14η θέση στην Ε΄ Δημοτικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν και στους ατομικούς και στους ομαδικούς αγώνες.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος εκατοντάδες αθλητές από Κέρκυρα, Παξούς, Φιλιππιάδα, Λευκάδα, Παραμυθιά, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, γεγονός που καθιστά τη διάκριση των μαθητών μας στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα ακόμα πιο σημαντική. Ευχόμαστε ολόψυχα ανάλογες επιτυχίες!

*Φωτογραφία από την επίσκεψη της ομάδας στο Δημαρχείο





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ