Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Πηγές:Εκδήλωση στο Σέλτσο την Παρασκευή 21.4.2017 ώρα 10.30


ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1300 "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΟΒΙΖΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΛΤΣΟΥ.

Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΛΤΣΟ, ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 10.30 ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ 1300 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ.

ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (213) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΘΩΡΙΑΣΟΥΝ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ''ΠΕΤΑΚΑ'' ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ..

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 20--24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 23ηςΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΣ ''ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ'' ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ (ΕΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ). ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 23η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΡΙΝΑΣ ΚΡΕΤΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΕΛΤΣΟ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕΛΙΔΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΤΟ 1804.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΕΛΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΤΣΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΙΠΩΜΈΝΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΤΟ ΣΕΛΤΣΟ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΨΗ. ΠΡΟΕΧΕΙ

ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΕΠΙΓΟΥΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΝΗ.

ΟΠΩΣ ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ..

 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου