Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ιωάννινα: Εξιχνιάσθηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 19 και 24 ετών καθώς και μία 39χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από τη διερεύνηση των υποθέσεων και την αξιοποίηση προανακριτικού υλικού προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες εμπλέκονται με διαφορετική σύνθεση στις παρακάτω κλοπές που έγιναν από 23-02 έως 02-03-2017 στα Ιωάννινα:

• βραδινές ώρες της 23-02-2017, μετέβησαν σε περίπτερο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα

• απογευματινές ώρες της 01-03-2017, εισήλθαν σε ανθοπωλείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν πορτοφόλι από την τσάντα υπαλλήλου του καταστήματος, που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο κάρτες αναλήψεως χρημάτων και προσωπικά έγγραφα ενώ στη συνέχεια προέβησαν σε ανάληψη χρηματικού ποσού από Α.Τ.Μ. τράπεζας με τη χρήση της μίας εκ των κλεμμένων καρτών.

• μετά τα μεσάνυκτα της 02-03-2017, εισήλθαν σε παντοπωλείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου