Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Άρτα:Την επόμενη Κυριακή, η εκλογή προέδρου του Δ.Σ.


- Πατήλας: Δεν είναι δική του η ήττα, αλλά της παράταξης, η οποία πλέον δεν είναι ενωμένη 

Η εκλογή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας, μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική διαδικασία εκλογής, καθώς στην διαδικασία που ολοκληρώθηκε χθες...
...ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, δεν κατάφερε να εκλέξει τον εκλεκτό του Κώστα Πατήλα, που στις δυο πρώτες ψηφοφορίες έλαβε 15 ψήφους, έξι άκυρα και 11 λευκά.

Ο Δήμαρχος είχε εδώ και ημέρες μηνύματα από τους συμβούλους του ότι δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κώστα Πατήλα, όμως επέμενε και θέλησε να τους φέρει προ τετελεσμένων..

Έτσι εισέπραξε μία ηχηρή απουσία στη συνεδρίαση του Συμβουλίου αλλά και αρκετά λευκά ψηφοδέλτια από τους 19 συνολικά παρόντες της παράταξής του.

Και το σημαντικότερο στην τρίτη και σημαντικότερη ψηφοφορία, έλαβε 14 ψήφους για ν' αυξηθούν κατά ένα τα λευκά.

Μετά την ανακοίνωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, υπήρξε ένταση στην αίθουσα, καθόσον πρώτος αντέδρασε ο υποψήφιος και μη εκλεγείς πρόεδρος Κώστας Πατήλας, ο οποίος είπε πως δεν είναι δική του η ήττα, αλλά της παράταξης, η οποία πλέον δεν είναι ενωμένη και μέσα σ' αυτή λειτουργεί και άλλη ομάδα, δείχνοντας έτσι όσους απ' την παράταξη της πλειοψηφίας, δεν ακολούθησαν τον δήμαρχο στην συγκεκριμένη επιλογή.

 gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου