Ο Ανδρέας Λώλος νέος Πρόεδρος του Δ.Σ Άρτας


Εξελέγη ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας, με την ψήφο του συνόλου των μελών της δημοτικής ομάδας, πλην του ανεξάρτητου (πλέον) Δ. Πετανίτη 



Πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας, με νέο πρόεδρο τον Ανδρέα Λώλο, καλείται να αναβαθμιστεί και ν' ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα του τόπου, μακριά απ' την μιζέρια, μιας άγονης και χωρίς περιεχόμενο αντιπαράθεσης, που έδειξε να εξελίσσεται, με αφορμή τον τρόπο, με τον οποίο ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, προσπάθησε να επιβάλλει τον εκλεκτό του Κώστα Πατήλα.

Χωρίς δηλαδή να ερωτηθεί το σύνολο των μελών της δημοτικής ομάδας. Μετά την συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, λύθηκαν αρχικά τα ζητήματα της συνεννόησης και αυτή αποδείχτηκε, πριν από λίγο, όπου ο προταθείς πρόεδρος Ανδρέας Λώλος, έλαβε το σύνολο των ψήφων των μελών της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας, πλην του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Δημήτρη Πετανίτη, ο οποίος παράλληλα με την παραίτησή του, έκανε γνωστή και την απόφασή του, ν' αποχωρήσει απ' την δημοτική ομάδα και να παραμείνει στο εξής ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

 Όπως έγινε γνωστό το κείμενο, με το οποίο ο πρώην αντιδήμαρχος, συνόδευσε την παραίτησή του και την ανεξαρτητοποίησή του, θα διαβαστεί στην συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είναι εν εξελίξει, για την εκλογή των μελών των επιτροπών.

 Με την σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Αρταίων δείχνει να έχει καταφέρει να κρατήσει την ενότητα της δημοτικής του ομάδας, η οποία όμως μοιάζει σα ραγισμένο γυαλί και αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα, στους όποιους χειρισμούς κάνει, το επόμενο... επεισόδιο, δεν θα είναι τόσο ανώδυνο...

 gnomiartas.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης