'Αρτα: Επέστρεψαν τον φορητό απινιδωτή


- Τον είχαν αφήσει στην οδό Φιλελλήνων

Δεν χρειάστηκε παρά λιγότερο από ένα 24ωρο ώστε εκείνοι που αφαίρεσαν τον φορητό απινιδωτή από την Κεντρική Πλατεία της Άρτας να πειστούν για το γεγονός ότι το εν λόγω μηχάνημα είναι πολύ χρήσιμο για τους πολλούς και καθόλου για τους ίδιους! 



Από το πρωί της Παρασκευής κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Άρτας, ο περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Άρτας Δημήτρης Βαρέλης που έχει αναλάβει την ευθύνη της εξασφάλισης μέσω χορηγιών των αντίστοιχων μηχανημάτων και τις τοποθέτησή στους σε κεντρικά σημεία σ’ όλο το νομό, προκειμένου να καταθέσει τη μηνύσεις για την κλοπή και φυσικά δημιουργήθηκε μια γενικότερη κινητοποίηση με αφορμή μια ακόμη κλοπή στην καρδιά της πόλης. κι όλο αυτό διότι θεωρήθηκε από κάποιους πως αν σπάσουν το κουτί φύλαξης και κλέψουν το μηχάνημα κάτι περισσότερο θα κερδίσουν...

Ευτυχώς όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας κατανόησαν πως τους είναι άχρηστος και ως προϊόν κλοπής δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν τίποτε από ένα αμιγώς επιστημονικό όργανο που είναι νέας γενιάς και τεχνολογίας όμως κατασκευασμένο για σώζει πολλές ζωές κι όχι μόνο κάποια ή την δική τους...

Έτσι, άγνωστο αν και μέσα από τις δημόσιες εκκλήσεις του κ. Βαρέλη να επιστρέψουν το μηχάνημα και να σταματήσει η αναζήτηση τους ή αν απλά γιατί τους ήταν άχρηστο, τελικά το άφησαν στην οδό Φιλελλήνων. Εκεί εντοπίστηκε και παρελήφθη από την Ασφάλεια Άρτας.

 «Το μηχάνημα είναι λειτουργικό. Ελέχθησαν και οι μπαταρίες του, οι οποίες είναι ευτυχώς στη θέση τους και δεν παρουσιάζει καμία φθορά. Λείπει μόνο η εξωτερική θήκη του, όμως αυτό είναι το λιγότερο...», είπε ο κ Βαρέλης έκδηλα ικανοποιημένος και χαρούμενος από το γεγονός της επιστροφής του μηχανήματος.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ