Άρτα: Βρήκαν στη κατοχή του χρυσαφικά και χρηματικά ποσά


Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σπίτια, στην Καμπή και στη Γραμμενίτσα Άρτας. 



Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν τον 23χρονο δράστη στην πόλη της Άρτας και μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του κοσμήματα και χρυσαφικά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 23χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών:

• βραδινές ώρες της 24-02-2017 στη Γραμμενίτσα Άρτας, διέρρηξε σπίτι απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
• πρωινές ώρες της 02-03-2017 στην Καμπή Άρτας, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες ενώ η προέλευση των υπολοίπων διερευνάται.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ