Βασίλισσα των αιθέρων η Στεφανίδη


- Το χρυσό μετάλλιο στο επι κοντώ πήρε η ελληνίδα αθλήτρια 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό μετάλλιο στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.



 Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα έφθασε στην κορυφή και αυτής της διοργάνωσης με άλμα στα 4.85μ.

Η 27χρονη Ελληνίδα... πέταξε στα 4.85μ. (κορυφαία επίδοση στον κόσμο) στο επί κοντώ γυναικών και κέρδισε την Ρίζιχ που έμεινε στα 4.75μ.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση στην 2η κιόλας ημέρα της μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Συγχαρητήρια  Βασιλειάδη

Συγχαρητήρια έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη στην Κατερίνα Στεφανίδη και στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα που κέρδισαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

«Θερμά συγχαρητήρια στο χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, την Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και στη χάλκινη Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελλάδα μεγαλουργεί στο Βελιγράδι δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι μάχεται σε κάθε επίπεδο και μένει ζωντανή.

Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες αθλητές για όσα μας προσφέρουν. Μπράβο και στον ΣΕΓΑΣ για τη συνέπεια με την οποία εργάζονται όλα τα μέλη του για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

 newsbeast.gr, topontiki.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης