Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση αύριο του ΤΕΙ Ηπείρου για το διαδίκτυο


Το ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Προκλήσεις και Κίνδυνοι του Διαδικτύου". Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 το πρωί στο Αμφιθέατρο του τμ. Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ στο CampusΚωστακιών Άρτας. 

Πρόγραμμα: 

11:00 Έναρξη – Χαιρετισμοί 

Ευριπίδης Γλαβάς, Πρόεδρος ΤΕΙ Ηπείρου
Νικόλαος Αντωνιάδης, Διευθυντής Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών ΤΕΙ Ηπείρου
Πάρις Νίκου,Αστυνομικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας

11:15 Ομιλίες 

Γεώργιος Γέρμανος, Αστυνόμος Β΄, Αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θέμα: «Ο ρόλος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Πρόληψη και την Αντιμετώπιση του Σύγχρονου Εγκλήματος»

Αντώνιος Κουτσοδήμας, Ανθυπαστυνόμος, Προϊστάμενος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης Εξοπλισμού Πληροφορικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Θέμα: «Εγκλήματα στο Διαδίκτυο»

Βασιλική Λιάγκου, Πανεπιστημιακή Υπότροφος Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Ηπείρου, Μεταδιδάκτωρ στην Ασφάλεια Επικοινωνιών και Υπολογιστικών Συστημάτων με Χρήση Κρυπτοσυστημάτων και Κρυπταλγορίθμων Θέμα: «Ασφάλεια Επικοινωνιών-Επιθέσεις και Μέτρα Προστασίας»

Κυριακούλα Κουτσούμπα, Διδάκτωρ τμ. Ψυχολογίας Παντείου Παν/μίου, Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ΤΕΙ Ηπείρου Θέμα: «Η κατασκευή του φόβου στον Τόπο του διαδικτύου» Πληροφορίες στο site του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

(http://www.teiep.gr)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου