Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Συζήτησαν για την κατασκευή δρόμων στην ορεινή ΆρταΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας υπό τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε και με την συμμετοχή των Βουλευτών του Νομού, του Αντιπερειφερειάρχη , των Δημάρχων Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραΐσκάκη καθώς και εκπροσώπων των Δήμων Άρταίων και Κεντρικών Τζουμέρκων.Σε συνεργασία και συνεννόηση Δήμου Γεωργίου Καραΐσκάκη και Αντιπερειφερειάρχη Άρτας θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την μελέτη στη θέση Μαραθόρεμα της τοπικής Κοινότητας Διχομοιρίου και με την εκπόνηση της το Υπουργείο Υποδομών , ο Δήμος Γ Καραΐσκάκη και η Περιφέρεια Ηπείρου θα κινηθούν για την επίλυση του προβλήματος. 

Συζητήθηκε επίσης το στάδιο που βρίσκεται η κατασκευή του δρόμου Μεσόπυργος - Αυλάκι προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ από την Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και η ένταξη του δρόμου Καστανιά - Τετρακωμο προυπολογισμού 7.000.000 ευρώ στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 .


Τέλος από την Περιφέρεια Ηπείρου αναμένεται και η δημοπράτηση 400 .000 ευρώ για δύο οδικά δίκτυα 1 ) 200.000 Δημαριό - Κομπότι και 200.000 Άνω Καλεντίνη - Κεντρικά Τζουμέρκα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου