Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Δέσμευση για αποπεράτωση εργασιών στην Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης


«Μία συνάντηση αποφασιστικής σημασίας, για την αποπεράτωση των εργασιών αποκατάστασης στην Ι.Μ. Αγ. Αικατερίνης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01/03/17 στον χώρο του Ναού στον Καταρράκτη Άρτας στα Τζουμέρκα, μεταξύ του Δήμαρχου Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνου Γαρνέλη, του Μητροπολίτη Άρτης κ.κ Καλλίνικου,.... 
...του Πρωτοσύγκελου Πατέρα Θεολόγου Ντούβαλη και του Ηγούμενου της Μονής Πατέρα Μητροφάνη», τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, που αναφέρει τα εξής:

«Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν επίσης η Διευθύντρια Αρχαιολογίας κ. Παπαδοπούλου Βαρβάρα, ο Αντιδήμαρχος Κ. Τζουμέρκων κ. Βασίλειος Καρύδης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κος Φώτιος Χαχούλης και Κος Νικόλαος Τρομπούκης, η Μηχανικός του Δήμου Κ. Τζουμέρκων Βάια Αθανασίου, οι δύο επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου Αρταίων κ. Σακκάς Άγγελος και κ. Αγορίτσα Κοντοστεργίου καθώς και ο ανάδοχος του έργου κ. Σαλούκας Σπυρίδων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν για τις εργασίες αποκατάστασης που πρέπει να αποπερατωθούν και ο ανάδοχος εργολάβος δεσμεύτηκε να τις ξεκινήσει καιρού επιτρέποντος 15/03-20/07 καθώς μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής ξεκινά η αύξηση της επισκεψιμότητας της Ι.Μ Αγ. Αικατερίνης.

Ο κ. Μαρίνος Γαρνέλης, παρόλο που κάποιες εργασίες δεν περιλαμβάνονται στην μελέτη, δεσμεύτηκε να τις διεξάγει με έξοδα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων. Σε αυτές συγκαταλέγονται η τοποθέτηση υδρορροής περιμετρικά του Ναού για την αποφυγή υγρασίας στον εσωτερικό χώρο και η αγορά κάποιων υλικών απαραίτητων για την εύρυθμη λειτουργία του».

 ixotisartas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου