Φρεσκοστυμένος χυμός από πορτοκάλια Άρτας



Δυο νέοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες σε κεντρικά σημεία της Άρτας, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου και στην πλατεία Κιλκίς. 



Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς οι πολίτες μπορούν με μια απλή κίνηση να πιουν φρεσκοστυμένο χυμό από πορτοκάλια Άρτας.

Η υλοποίηση της ιδέας ανήκει στην εταιρία «ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ», με τον Δήμο Αρταίων να στηρίζει και να χορηγεί τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις. 

Στους συγκεκριμένους αυτόματους πωλητές προβάλλονται σε ειδική οθόνη και βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου Αρταίων, ενώ υπάρχει και έντυπο τουριστικό υλικό το οποίο μπορούν να προμηθευτούν οι επισκέπτες της πόλης. 

Σημειώνεται, τέλος, ότι στο άμεσο μέλλον θα τοποθετηθούν ανάλογοι αυτόματοι πωλητές φυσικού χυμού και σε τουριστικές περιοχές εκτός Άρτας, ενώ θα προβάλλονται τα μνημεία και όλα τα αξιοθέατα της περιοχής μας, με στόχο την γνωριμία όλο και περισσότερων Ελλήνων, αλλά και ξένων επισκεπτών με αυτά.

Ο αυτόματος πωλητής χυμού που στήθηκε θα λειτουργεί όλο το 24ωρο .

Η τιμή του χυμού μόλις 1 ευρώ και μέσω του παραθύρου στην πρόσοψη ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλη την διαδικασία του.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ