Με επιτυχία "ο Δρόμος του Γιοφυριού"


- Με μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο, που αγκάλιασε τη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε χθες στην Άρτα "Ο Δρόμος του Γιοφυριού".

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, ο ημιμαραθώνιος "ο Δρόμος του Γιοφυριού", σε μια διοργάνωση που αγκαλιάστηκε τόσο από τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή και πλησίασαν τις 3000, όσο και από τους πολίτες που βρέθηκαν τόσο στη γραμμή του τερματισμού, όσο και στη διαδρομή που ακολούθησαν οι αθλητές, για να τους χειροκροτήσουν.



Διοργανώσεις σαν τη σημερινή, συντελούν στην ανάπτυξη της πόλης μας, καθώς αναδεικνύουν την ιστορία και τα αξιοθέατά της, ειδικά όταν η οργάνωση είναι άψογη, όπως σήμερα. Παρ' ότι σε νηπιακό ακόμη στάδιο, καθώς ο αγώνας διοργανώνεται για 3η μόλις χρονιά, οι συμμετοχές εκτοξεύονται χρόνο με το χρόνο, και το επίπεδο ανεβαίνει τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά.

Άξιοι συγχαρητηρίων, όσοι καταπιάστηκαν από οποιοδήποτε πόστο με τη συγκεκριμένο αγώνα, με ειδική μνεία στο Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, στον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Χαρακλιά, στην "ψυχή" της διοργάνωσης Χρήστο Ζαρκάδα, καθώς και στους περισσότερους από 200 εθελοντές, που έβαλαν το λιθαράκι τους στην άρτια οργάνωση του αγώνα, από κάθε άποψη.

Τα αγωνίσματα που περιελάμβανε το πρόγραμμα ήταν ο ημιμαραθώνιος ανδρών και γυναικών, τα 5 χιλιόμετρα, τα 5 χιλιόμετρα περιπατητικό, οι σκυτάλες στον ημιμαραθώνιο, καθώς και 300,600 και 800 μέτρα για τα παιδιά του Δημοτικού.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ήταν ο πολυπληθέστερος σύλλογος σε συμμετοχή στον αγώνα ημιμαραθωνίου, ενώ η πολυπληθέστερη ομάδα σε όλους τους αγώνες με 410 μέλη (!), ήταν ο Σύλλογος Γυναικών κατά του Καρκίνου του Μαστού "Επιστήθιοι Φίλοι"

Οι νικητές στα κύρια αγωνίσματα φαίνονται παρακάτω, αργότερα θα αναρτηθούν αναλυτικά οι χρόνοι όταν αυτοί κοινοποιηθούν, όπως και οι νικητές σε κάποιες υποκατηγορίες.

Ημιμαραθώνιος ανδρών
1ος : Παπαδημητρίου Αντώνης (Θεσσαλονίκη)
2ος : Καραβίδας Γιώργος (Κόρινθος)
3ος : Λουκάς Αλέξανδρος (Γιάννενα)

Ημιμαραθώνιος γυναικών 
1η : Μπαζάκα Αναστασία (Αθήνα)
2η : Παπαδοπούλου Βίκυ (Πρέβεζα)
3η : Τρικαλινού Δήμητρα (Αιτωλικό)

5 χλμ. ανδρών
1ος : Μπαρμπαγιάννης Θανάσης (Μέτσοβο)
2ος : Καρέτσος Γιάννης (Μεσολόγγι)
3ος : Μουρτζιάπης Βαγγέλης (Αγρίνιο)

5 χλμ. γυναικών
1η : Τζαλοκώστα Δήμητρα (Άρτα)
2η : Σταματέλου Κωνσταντίνα (Λευκάδα)
3η : Ζήση Ευαγγελία (Άρτα)

 artagoal.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ