Αναβαθμίστηκαν τα εργαστήρια πληροφορικής σε 4 Λύκεια


Νέα υπερσύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής διαθέτουν πλέον τέσσερα Ενιαία Λύκεια στην πόλη της Άρτας. 

Τα τέσσερα σχολεία (1ο, 2ο, 3ο και 4ο Ενιαίο Λύκειο) ενισχύθηκαν με 56 νέους υπολογιστές που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της ανανέωσης των εργαστηρίων πληροφορικής με στόχο την παροχή καλύτερης ποιότητας εκπαίδευσης. 




Το συνολικό κόστος του έργου ανήλθε σε 42.000 ευρώ, ενώ τα εργαστήρια είχαν να ανανεωθούν από 20ετίας, με το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη να δηλώνει: 

«Βασικός στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την δουλειά των εκπαιδευτικών και των μαθητών, παρέχοντάς τους υπερσύγχρονους υπολογιστές. Θέλουμε να επενδύσουμε στη νέα γενιά. Αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε στην εποχή της γρήγορης πληροφορίας και της δικτύωσης, για αυτό τα σχολεία δεν πρέπει να μείνουν πίσω. 

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αλλάξουν οι υπολογιστές και στο Μουσικό Σχολείο, στο Λύκειο Ανέζας και στα Τεχνικά και Επαγγελματικά Λύκεια και σε επόμενη φάση θα προχωρήσουμε σε αντίστοιχες εργασίες και στα Γυμνάσια. 

Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο πληροφορικής Γιώργο Μιλτιάδους για την πρόταση, την σύνταξη των προδιαγραφών και την επίβλεψη του έργου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Παιδείας για την συνεργασία τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ