Ολοκληρώνονται την Παρασκευή 17 Μαρτίου οι εγγραφές στον 3ο «Δρόμο του Γιοφυριού»


Με δυναμικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, με στόχο την Πανελλαδική προβολή και ανάδειξη της περιοχής της Άρτας, καθώς και στην προώθηση του μαζικού αθλητισμού. 



Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 για όλους τους τύπους των αγωνισμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.artahalfmarathon.gr, απ’ όπου μπορούν και να ενημερωθούν για κάθε τύπο αγώνα ξεχωριστά, καθώς και να δουν φωτογραφίες και βίντεο από την περυσινή διοργάνωση, αλλά και να οργανώσουν τη διαμονή τους στην Άρτα.

Θα υπάρχουν οι εξής τύποι αγώνων:

> Ημιμαραθώνιος Αγώνας δρόμου 21,1 χλμ και σκυτάλη ημιμαραθωνίου
>Αγώνας Δρόμου 5 χλμ
>Περιπατητικός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ
> Αγώνας «Μαμά –Καρότσι» (για πρώτη φορά)
>Σχολικοί αγώνες Δρόμου 300-600-800 μέτρα.


Η αγωνιστική διαδρομή ξεκινά και πάλι από το Κάστρο και περνά από τα σημαντικά μνημεία της πόλης, όπως βέβαια το Ιστορικό Γιοφύρι, την Παρηγορήτρια, την Αγία Θεοδώρα κ.α., για να τερματίσει στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Το κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ για τον Ημιμαραθώνιο και τη σκυτάλη και 3 ευρώ για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, με τα έσοδα από αυτόν τον αγώνα να διατίθενται στο Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Νομού Άρτας «Αγκαλιά», για την λειτουργία του νέου Κέντρου Διημέρευσης Παιδιών με Αναπηρία στην περιοχή μας.

Η συμμετοχή στους υπόλοιπους αγώνες δρόμου είναι δωρεάν.

Να σημειωθεί τέλος, ότι και φέτος το βράδυ της παραμονής του αγώνα, το Σάββατο 25 Μαρτίου,  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης παλιών και νέων αθλητών που με τις επιδόσεις τους έκαναν περήφανη την Άρτα, καθώς και pasta party.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ