Άρτα: Αύριο η πανελλήνια συνάντηση για τον Μητρικό Θηλασμό


«Μητρικός Θηλασμός: οι δυσκολίες της αρχής και οι προκλήσεις του τέλους» 

Έκτακτη Συνάντηση στην Άρτα, θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδας (LLL GREECE) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με θέμα «Μητρικός Θηλασμός: οι δυσκολίες της αρχής και οι προκλήσεις του τέλους». 




Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 μ.μ. στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Λιλιπούτειοι Εξερευνητές» (οδός Στρατηγού Κατσιμήτρου 14) και σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής:

«Ελάτε να συζητήσουμε για τις προκλήσεις του θηλασμού από την αρχή έως το τέλος. Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Άσπα Ματσανιώτη, Σύμβουλος της La Leche League International (Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche league Greece), η οποία είναι μία ειδικά εκπαιδευμένη και με εμπειρία στον θηλασμό μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.

Μπορείτε να έρθετε με τον σύζυγό σας, τη μητέρα/πεθερά σας, την αδελφή ή τη φίλη σας και φυσικά το μωρό ή το νήπιό σας. Αν θέλετε να φέρετε κάτι, προτιμήστε ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης