Ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό στις Βιβλιοθήκες του ΤΕΙ Ηπείρου


Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΤΕΙ Ηπείρου ανοίγει τις πύλες της και διαθέτει τις υπηρεσίες της στο ευρύ κοινό. 

Η πρόσβαση στην πλούσια επιστημονική και λογοτεχνική συλλογή είναι ελεύθερη και ο αναγνώστης μπορεί να ξεφυλλίσει το υλικό, να το δανειστεί ή να το μελετήσει στο αναγνωστήριο. 



Η Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου, που αποτελείται από την Κεντρική και τις τρεις περιφερειακές βιβλιοθήκες σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα, συνιστά ενιαία υπηρεσία με κοινό πλαίσιο λειτουργίας.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δανεισμού 3 τεκμηρίων από οποιαδήποτε βιβλιοθήκη του ΤΕΙ, για χρονικό διάστημα 1 (μιας) εβδομάδας. Ο ηλεκτρονικός κατάλογος (http://opac.seab.gr/search~S17*gre) της Βιβλιοθήκης είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πλοηγηθεί στη συλλογή της.

Το προσωπικό της βιβλιοθήκης ενημερώνει κάθε νέο αναγνώστη για τον τρόπο λειτουργίας της, παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες αλλά και προτάσεις για πνευματική απόδραση μέσω της ενδιαφέρουσας λογοτεχνικής συλλογής.

Η Βιβλιοθήκη δέχεται (κατόπιν ραντεβού) επισκέψεις σχολείων, όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να ξεναγηθούν στους χώρους της, αλλά και να λάβουν μια αναλυτική ενημέρωση για το ρόλο της, τον τρόπο οργάνωσης της συλλογής, αναζήτησης υλικού στον ηλεκτρονικό κατάλογο, εντοπισμού υλικού στα ράφια, στα οποία μπορούν να βρουν ενδιαφέροντα βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό είναι καθημερινά από τις 8.00 έως τις 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: http://wwwlib.teiep.gr/ και την κεντρική ιστοσελίδα www.teiep.gr, ή καλέστε στα τηλέφωνα: 2681050459, 7, 2.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ