Κλέβουν την σοδειά από τα κτήματα της Άρτας!


Μπήκαν μέσα σε κτήμα της περιοχής ΤΟΠ ΑΛΤΙ στην Άρτα, μάζεψαν όλη την σοδειά και έφυγαν σαν κύριοι. 

Με καθυστέρηση ρωτήθηκε από γείτονα, η ιδιοκτήτρια του κτήματος, αν έχει δώσει εντολή, να μαζέψουν τα πορτοκάλια και έκπληκτη, απάντησε πως ποτέ δεν έχει δώσει τέτοια εντολή και αντιλήφθηκε την προφανή, αλλά και πρωτόγνωρη κλοπή. 



Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Άρτας, για το περιστατικό, αλλά όλα δείχνουν πως είναι πολύ δύσκολο, να εντοπιστεί αυτός που οδήγησε στο ξένο κτήμα τους πακιστανούς εργάτες, οι οποίοι έκαναν την κλοπή και έφυγαν σαν κύριοι...

Το γεγονός όμως πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό, μιας και προκύπτει μείζον θέμα, με κάποιες ομάδες επιτήδειων, που μπαίνουν στα κτήματα, μαζεύουν την σοδειά και σε περίπτωση που τους εντοπίσει ο ιδιοκτήτης, προφασίζονται πως έχουν εντολή για άλλο κτήμα και έγινε λάθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν εντοπίζονται και κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.

Για το συγκεκριμένο κτήμα, που λεηλατήθηκε υπάρχουν πληροφορίες, πως τους εργάτες τους μετέφερε εκεί, κλειστό φορτηγάκι, το οποίο μάλιστα είχε πινακίδες του νομού Άρτας, αλλά η κυρία που το είδε, δεν σκέφτηκε να καταγράψει τον αριθμό.

Απαιτείται λοιπόν μεγάλη προσοχή, απ' τους ιδιοκτήτες κτημάτων, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλα ανάλογα περιστατικά...

 http://gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης