Άρτα: Την Δευτέρα οι εικαστικοί κόβουν την πίτα τους


Με χαρά και φέτος τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 6,00 το απόγευμα ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» θα κόψει την Πίτα του στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης» ευελπιστώντας όλοι μαζί να ευχηθούμε για το καλό του νέου χρόνου. 



Καλούμε τα μέλη και τους φίλους να σταθούν δίπλα μας και να μοιραστούν μαζί μας τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις δράσεις που φέρνει η νέα χρονιά.

Ζητάμε την αμέριστη συμπαράσταση όλων σας ώστε μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργικές δραστηριότητές μας να βρούμε την κοινή συνισταμένη για ουσιαστικές προσεγγίσεις που σκοπό έχουν να ενώσουν και να ενθαρρύνουν ανθρώπους που αναζητούν μία άλλη όψη της καθημερινότητας.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος μας μπορεί να αποδειχθούν ανεκτίμητος πλούτος, αρκεί να αξιοποιηθεί το πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 6.00 στη Δημοτική Πινακοθήκη της Άρτας ελπίζουμε να αυξήσουμε με τις ευχές μας και με την θερμή σας χειραψία την αισιοδοξία για τις καλλίτερες μέρες που όλοι δικαιούμαστε αποτυπωμένες μέσα από την πολύχρωμη δημιουργική έκφραση η οποία πολύ σύντομα θα έχει και οριστική ημερομηνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Χριστίνα Μπίζα 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ