Στο Αμβούργο η Περιφέρεια Ηπείρου...


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στην Έκθεση Reisen Hamburg, που είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού και θα διεξαχθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Αμβούργο της Γερμανίας, θα λάβει μέρος η Περιφέρεια Ηπείρου. 



Πρόκειται για την μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού της βόρειας Γερμανίας, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 80.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο.


Η Έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών και καταναλωτών, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (Outdoor Activities), της Κρουαζιέρας και της Ποδηλασίας. Είναι δημοφιλής σε κοινό ηλικίας 20 έως 70 χρόνων, με ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα και μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Το κοινό αυτό εκφράζει ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταξίδια στο εξωτερικό κατά τις διακοπές που να συνδυάζεται με πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδηλασία, road-trips, ταξίδια γευσιγνωσίας, κρουαζιέρες, ιαματικό τουρισμό κλπ.

Η συμμετοχή εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Ηπείρου να προωθήσει με ταχύτερους ρυθμούς αυτό το εξελισσόμενο στην Ελλάδα είδος διακοπών.

Η Ήπειρος διαθέτει πολύ μεγάλες δυνατότητες στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού ευρισκόμενη σε ένα σημείο όπου ο επισκέπτης σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει μέρη που απλώνονται από τις βραβευμένες ακρογιαλιές ως την 2η κορυφή της Ελλάδας με ότι όμορφο και ενδιαφέρον μπορεί να δει και να ζήσει ενδιάμεσα.

Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με την θερμή Ηπειρώτικη φιλοξενία. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση: Reisen Hamburg www.reisenhamburg.de .




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης