Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Mπλόκα από την Κυριακή στην Αιτωλοακαρνανία


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου στο Μεσολόγγι στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συντονιστικών επιτροπών από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.Μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση προτάσεων αποφασίστηκε η δημιουργία δύο μπλόκων στο Νομό, στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου και στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Επίσης θα επιδιωχθεί ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των Αγροτοκτηνοτρόφων του Νομού ενώ απευθύνεται κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετάσχουν σε Παναιτωλοακαρνανική συνέλευση Αγροτοκτηνοτρόφων στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου την Κυριακή 29/1 και ώρα 12:00.


Και στη ΒόνιτσαΠαράλληλα ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής «για την παραπέρα δράση και οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ».

Καλεί σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα την Κυριακή 29 Γενάρη και ώρα 11 π.μ. στη θέση «κόμβος βρυσούλας» στη Βόνιτσα (1ο χιλιόμετρο Βόνιτσας – Λευκάδας).

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ακτίου – Βόνιτσας αναφέρει πως συντάσσεται με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και «στέλνει αγωνιστικό κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, σε πάλη για την επιβίωσή μας, ενάντια στα μέτρα και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης».

«Μαζικά και μαχητικά από σήμερα οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα του. Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός. Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε το δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου