Κάλπες αύριο για νέα Ν.Ε. στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας


- Με την παρουσία μελών της Κεντρικής Επιτροπής 

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάδειξης αντιπροσώπων για την Νομαρχιακή Συνέλευση που έγιναν στις κατά τόπους Οργανώσεις Μελών του νομού, στην διάρκεια της εβδομάδας, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, προχωρά αύριο Κυριακή στην Νομαρχιακή Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.




Οι αντιπρόσωποι που θα συμμετέχουν στην συνέλευση η οποία θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «Κρόνος» ανέρχονται στους 50 και έχουν προκύψει από τις κατά τόπους διαδικασίες των Οργανώσεων Μελών.

Οι υποψηφιότητες για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή δεν έχουν εκ των προτέρων ανακοινωθεί καθόσον θα κατατεθούν το ίδιο απόγευμα μετά το τέλος της Συνέλευσης.

Στο μεταξύ η νυν Ν.Ε. απαρτίζεται από συνολικά 21 μέλη όμως για τη νέα οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο στα πλαίσια της Συνέλευσης με την πρόταση που ήδη πληροφορούμαστε ότι συζητείται για λιγότερα μέλη με τους αριθμό τους να κυμαίνεται από 15 έως 17.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τόσο η Συνέλευση όσο και οι κάλπες αύριο το απόγευμα αποτελούν διαδικασίες που θα γίνουν με την παρουσία τριμελούς επιτροπής από τα Κεντρικά του κόμματος και πιο συγκεκριμένα από πλευράς της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστούν οι, Στάθης Στασινός, Μάκης Θεοφύλακτος και Πέτρος Καραγιώργος. 

Οι τρεις εκπρόσωποι της Κ.Ε. θα φτάσουν στο νομό Άρτας μετά τον αντίστοιχο των Ιωαννίνων αφού το πρωί της ίδιας ημέρας θα έχουν προηγηθεί εκεί οι ίδιες διαδικασίες.

Επιπρόσθετα, εκείνο που διευκρινίστηκε στο ερώτημά μας προς τον σημερινό γραμματέα, Ιωσήφ Γκίκα, περί υποψηφιοτήτων για την νέα ΝΕ, είναι ότι οι εκλογές αφορούν στην ανάδειξη μελών της Επιτροπής, η οποία στη συνέχεια θα συγκροτηθεί σε Σώμα.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης